Kvalitet

Expressa Utbildningscenter är ett godkänt och auktoriserat utbildningsföretag. Vi är medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som godkänts i enlighet med Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation.

Läs mer om branschorganisationen Almega – Utbildningsföretagen här 

Om Almega Utbildningsföretagen (tidigare SAUF)

Almega Utbildningsföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisation för företag som arbetar med vuxnas lärande och kompetensutveckling för arbetslivet och ett stöd för den som utbildar andra. Almega Utbildningsföretagen auktoriserar utbildningsföretag, arbetar för att förbättra för medlemsföretagen och för hög kvalitet och sunda affärsmetoder.

Trygghet för dig som ska köpa utbildning

Almega Utbildningsföretagen arbetar för en seriös utbildningsbransch där utbildningsleverantörerna erbjuder tjänster med god kvalitet och yrkesskicklighet. Du som utbildningsköpare kan känna trygghet i att anlita medlemsföretag eftersom de alla är auktoriserade enligt högt ställda kvalitetskriterier.
Förenkla upphandlingsförfarandet
Auktorisationen innebär att det blir lättare för dig som utbildningsköpare att värdera de tjänster som utbildningsföretagen erbjuder. Genom att anamma Almega Utbildningsföretagens auktorisationskrav och välja leverantör bland medlemmar förenkars upphandlingsförfarande eftersom Almega Utbildningsföretagen redan har gjort en stor del av jobbet.

 

Skriv till oss

CAPTCHA
Var god vänta...

Kontakt

Kontakta Expressa Utbildningscenter
Email: info@expressas.se
Telefon: 010 - 330 01 72

Studentum

Hitta våra utbildningar på